сряда, 30 август 2017 г.

Денонощни Траурни услуги Бургас

Денонощни Траурни услуги Бургас


Добре дошли в Погребална Агенция Авона

Ние Погребална Агенция Авона Бургас сме лидер в предоставянето на опростени, достъпни и достойни погребения, кремаци и паметни плочи.

Отличените от нашите клиенти услуги продължават да са безценното наше преимущество пред нашата конкуренция. Отличаваме се не само с грижливостта ни към починалите, но такасъщо и с отношенията с техните семейства (моля, прочетете препоръките от семействата, на които сме обслужили ). Препоръки от наши клиенти

Денонощна погребална агенция Бургас
Погребална агенция Бургас

Денонощна погребална агенция Авона е Вашия предан лицензиран опитен траурен консултант и партньор, осигуряващ ви пълния набор от траурни погребални услуги, които не всеки традиционен погребален дом може да предостави. Ние сме горди от нашия труд ориентирани в пълното погребално и траурно обслужване на Бургас, Бургаска Област и страната като и извършва репатрации на тленни останки в Чужбина
 
Нашата мисия е да Ви представим в този тежък за вас и вашето семейство момент опростени, лесни за разбиране и изчерпателни услуги за кремация, погребение и погребална услуга с предварително и точно ценообразуване, без скрити такси, без кавги и без натиск върху продажбите.
религиозни погребения
религиозна толерантност

Ние почитаме и уважаваме всяка една религия и нейните религиозни общности .
Ние сме до Вас, за да помогнем!
Ще Работим с вас, за да ви предоставим само услугата, която желаете: нито повече, нито по-малко. С уважение ще Ви насочваме, подпомагаме и предоставяме възможности за пестене на средства във всяка една стъпка от погребалния ритуал. 

За разлика от други погребални агенции, ние искренно вярваме, че разходите за погребение, кремация и погребение не трябва да бъдат прекалено сложни и финансово изтощителни, особено в моменти на скръб. Чрез нас Вие ще получите най-добрата цена на погребение в Бургас.

Където и да сте и в най отдалечената част на областта, ние бързо ще се отзовем до Вашия праг: Ние Ви посещаваме единствено и само след телефонна уговорка. Чрез нашите удобни онлайн услуги също сме на разположение 24 часа в денонощието.

Подготовка и Грижа за починалия

Обслужване и подготовка на починалия, насоки и съвети за дрехи и лични вещи. Ние ще поддържаме връзка с всички, участващи в лечението на починалия включително болници, лекари, Домове за възрастни хора и хосписи.

Авона кремация: предлагане на най-добрите погребални услуги за погребение и кремация основно за Бургас и всеки край на областта.

Кетъринг услуги и във вашия дом,

 можете да се консултирате с нашите експерти по всички технически въпроси по тази услуга.

Авона погребална Агенция Препоръки



Достойнство. Уважение. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар